XIV. KERÜLET

MEGBÍZHATÓ

DUGULÁSELHÁRÍTÁS

 
 

BUDAPEST XIV. KERÜLET - ZUGLÓ

06-30-269-66-89

 

XIV.kerület: Kilenc év tapasztalatával DUGULÁSELHÁRÍTÁS BUDAPEST XIV. kerületben, kiszámítható árakon. Duguláselhárítás a XIV. kerület alábbi részein: Alsórákos, Herminamező, Istvánmező, Kiszugló, Nagyzugló, Rákosfalva, Törökőr, Városliget. Duguláselhárítás kedvező áron,  falbontás nélkül  a XIV. kerületben. Konyha, WC, mosogató, fürdőszoba, mosdó, zuhany, padlóösszefolyó, duguláselhárítás. Piszoár, bidé, mosogatógép, mosógép lefolyóvezeték duguláselhárítás. Igény esetén, vízvezeték szerelő szakember bevonása is lehetséges. Mosogató,  mosdó,  kád,  zuhanytálca,  padlóösszefolyó, strang és WC duguláselhárítás. Mosogató,  mosdó,  kád,  zuhanytálca,  padlóösszefolyó, strang és WC duguláselhárítás árak.

 

 

06-30-269-66-89

DUGULÁSELHÁRÍTÁS BUDAPEST XIV, KERÜLET
 

TAPASZTALATAINK SZERINT, hetek, esetenként akár hónapok is eltelhetnek addig, amig a sok próbálkozás, lefolyóba öntött költséges, csodás hatásúnak hirdetett lefolyótisztítószer után végre belátjuk: duguláselhárító szakember nélkül nincs esély. Ne költsön hát feleslegesen a lefolyótisztító szerekre! 

DUGULÁSELHÁRÍTÁS 

BUDAPEST XIV. KERÜLETÉBEN

HÉTFŐTŐL VASÁRNAPIG!

 
 

Falbontás nélkül

kiszámítható árakon

06-30-269-66-89  

duguláselhárítás XIV.kerület, XIV. kerület, dugulás, duguláselhárítás, megbízható, megbízható duguláselhárítás, olcsó,

dugulás, duguláselhárítás 14. kerület, Alsórákos, Duguláselhárítás XIV. kerületben, Herminamező, Istvánmező, Kiszugló, Rákosfalva, Törökőr, Városliget, kiszámítható árakon, Duguláselhárítás 14. kerület, Duguláselhárítás XIV. kerület, duguláselhárító, legjobb árak,Csatornatisztítás  Zugló – XIV. kerület. Duguláselhárítás fix áron Zugló – XIV. kerület. Olcsón dugulás elhárítás Zugló – XIV. kerület. Dugulás elhárítás bontás nélkül Zugló – XIV. kerület. Non-stop lefolyótisztítás Zugló – XIV. kerület. WC. és mosdó duguláselhárítás Zugló – XIV. kerület. Kád és zuhanytálca duguláselhárítás Zugló – XIV. kerület. Mosogató és padlóösszefolyó duguláselhárítás Zugló – XIV. kerület. Akna tisztítás és dugulás elhárítás Zugló – XIV. kerület. Csatorna és ereszcsatorna duguláselhárítás Zugló – XIV. kerület

 

  1. Tiszta munkavégzés, rejtett költségek nélkül! 
  2. Ünnepnapokon is korrekt áron, gyorsan, jól! 
  3. Hívjon MOST és választ kap minden kérdésére! 
  4. A telefonbeszélgetés során a duguláselhárítással kapcsolatos részleteket Ön minden esetben megismeri, így semmilyen meglepetés nem érheti. 
  5. Duguláselhárítás akár 1 órán belül, kedvező árakon, kiszállási díj nélkül, folyóméter díj nélkül, hétvégi felár nélkül, járulékos és rejtett költségek nélkül, kilenc év tapasztalatával, jó szakemberekkel. 
  6. Hívjon, segítünk! 

TANÁCSOK

1.

A mosogató lefolyó rendszerébe rendszeresen öntsünk legalább 4-5 liter forró vizet (a műanyag cső bírni fogja).

2.

A mosogatóban apró lyukú szűrőt csak indokolt esetben használjuk, mert jelentősen csökkenti a víz áramlását és ezzel a lefolyónk öntisztító képességét.

3.

Lefolyótisztítóból, ha már veszünk. a gél állagút vásároljuk, és ha lehet, legyen inkább enzimes, környezetbarát.  Ezeket a szereket legjobb ha megelőzési céllal használjuk, s nem többet, mint havonta, maximum 2-3 decilitert.

4.

Házi kedvenceink szőrzetét a fürdetés előtt alaposan keféljük ki, és a kádban használjunk szűrőt.

5.

Padlóösszefolyóinkat legalább 3 havonta tisztítsuk ki.

6.

A WC-be ne dobjunk higiénés kendőt, fültisztító pálcikát, arcpamacsot, intim betétet, tampont, pelenkát, de még macska almot sem.

7.

A mosogató szifonját legalább félévente, érdemes kitisztítani.

8.

Olajat vagy zsiradékot ne öntsünk a mosogatóba. Környezetet is szennyezi és a lefolyócsö falára is lerakódhat.

9.

A WC illatosítót könnyen kiakadhat a WC csésze pereméről és komoly dugulást okoz. Lebomló, öntapadós WC illatosító korongok is vásárolhatók. Ezekkel a kockázat  csökkenthető.

10.

A kádat vagy zuhanytálcát töltsük fel félig, majd kezdjük el le-fel pumpálni a lefolyót. Ezzel a lágy lerakódások eltávolíthatók. Meglepheti, hogy még a jól müködő lefolyó faláról is miféle anyagok válnak le.