DUGULÁSELHÁRÍTÁS ÁRAK

Duguláselhárítás hétvégén és ünnepnapokon is!

Nincs folyóméter díj! Nincs kiszállási díj! Nincs hétvégi felár!
Garancia a munkára. Bontás nélküli megoldások!

Telefonáljon és segítünk!

06 30 269 6689

 

 • DUGULÁSELHÁRÍTÁS A BELTÉRBEN::
 • Kád vezeték duguláselhárítás – 15.000 Ft-tól
 • Kézmosó vezeték duguláselhárítás – 15.000 Ft-tól
 • Zuhanytálca duguláselhárítás – 15.000 Ft-tól
 • Padlóösszefolyó vezeték duguláselhárítás – 15.000 Ft-tól
 • Mosogató vezeték duguláselhárítás – 15.000 Ft-tól
 • Piszoár vezeték dugulásának megszüntetése – 15.000 Ft-tól
 • WC. vezeték duguláselhárítás – 20.000 Ft-tól
 • Darálós WC. vezetékének tisztítása – 20.000 Ft-tól
 • Strang és ejtővezeték duguláselhárítás – 25.000 Ft-tól
 
 • DUGULÁSELHÁRÍTÁS A KÜLTÉRBEN:
 • Esőcsatorna alapvezeték tisztítása – 10.000 Ft-tól
 • Udvari gerincvezeték tisztítása – 25.000 Ft-tól
 • Womás duguláselhárítás és csatornamosatás – 30.000 Ft-tól
 • Tisztelt Látogatónk! Az árak tájékoztató jellegű nettó árak. Kérjük, hogy a telefonos egyeztetés során részletesen ítja le a problémát, hogy pontosan meg tudjuk határozni a munkadíjat – a duguláselhárítás árát. 

DUGULÁSELHÁRÍTÁS 

Duguláselhárítás hétvégén és ünnepnapokon is!

Nincs folyóméter díj! Nincs kiszállási díj! Nincs hétvégi felár!
Garancia a munkára.

Telefonáljon és segítünk!

06 30 269 6689

 

Fontos információk a garancia vállalásról!
A garancia vállalás csak a szakszerűen kivitelezett és sérülés mentes lefolyórendszerekre vonatkozik. Kültéri és beltéri csatorna szakaszokon elvégzett duguláselhárításnál csak akkor tudunk garanciát vállalni az elvégzett munkára, ha a lefolyórendszer teljes szakasza sérülésmentes. 

Mikor nem érvényes a 30 napos garancia?
Szakszerűtlenül kivitelezett vagy az építési szabványtól eltérő, nagyon hosszú lefolyórendszereknél. Alulméretezett átmérőjű vagy sok derékszögű iránytöréssel rendelkező lefolyórendszereknél. Tisztító pontok vagy tisztítóakna hiánya a kültéri lefolyóhálózatban. Csatorna szakaszok süllyedése, csatorna törés, gyökérbenövés, bekötött építőanyag maradványok. Kihangsúlyozzuk: a nedves törlőkendő használata a folyamatosan visszatérő dugulások legfőbb okozói, ilyenkor elveszik a garancia.

 
 
DUGULÁSELHÁRÍTÁS ÁRAKDuguláselhárítás árak Budapesten és Pest-megyében. Amennyiben a lefolyórendszer eldugult, forduljon hozzánk bizalommal! Tíz év tapasztalatával, duguláselhárítás gyorsan, garanciával. Szakszerű, tiszta munkavégzés, duguláselhárítás fix árakon. Nincs kiszállási díj. Nincs hétvégi felár, nincs ünnepi felár, nincs folyóméterdíj. Nincsenek rejtett költségek. Előre megbeszélt, reális árak. Telefonáljon, és választ kap minden kérésére, kérdésére! Tisztelt Látogató! Az árak tájékoztató jellegű, nettó árak. Kérem, a telefonos egyeztetés során  a  probléma részletes körülírását, hogy pontosan meg tudjuk határozni a  munkadíjat – a duguláselhárítás árát.

06 30 269 66 89 

Karbantartási Szerződés! 

Ha gyakran van dugulás a szennyvízhálózatban, akkor érdemes rendszeresen karbantartani, hogy megelőzzük a bajt. Kaphatók enzimes alapú lefolyótisztítók is, melyek szintén a zsíros lerakódások feloldásával tisztítanak. Ezek inkább megelőzésre használhatók, de a legbiztosabb módszer a karbantartási szerződés alapján elvégzett rendszeres tisztítás.

árak, duguláselhárítás árak, dugulás, megbízható, duguláselhárítás,

A duguláselhárítással kapcsolatos munkadíjakat minden esetben előre közöljük. Így az aktuális feladat befejeztével semmilyen meglepetés nem érheti Önt. Garanciát vállalunk az elvégzett munkára. Kizárólag extrém helyzetekben térhetünk el az előre megbeszélt duguláselhárítás áraktól. Sokféle bonyolultságú és időigényű dugulás van, ezért, a telefonos egyeztetés során fontos a probléma részletes körülírása, hogy pontosan meg tudjuk határozni a duguláselhárítás árát. Ha részletesen leírja a problémát, már előre tájékoztatni tudjuk Önt a duguláselhárítás árakról. Hívjon MOST és választ kap minden kérdésére! Telefonáljon és visszahívjuk. Bizonytalan, hogy kit válasszon? Segítünk eldönteni! 

Kit bízzon meg a duguláselhárítással?

Ez a duguláselhárítás egyik legfontosabb kérdése. Ha egy lefolyórendszer a lakásában, vagy a munkahelyén eldugult, és a dugulást Ön már nem tudja elhárítani, forduljon hozzánk bizalommal. Garanciával, kilenc év tapasztalatával végezzük a mosdó, kád, WC, padlóösszefolyó, zuhanytálca és egyéb dugulások szakszerű duguláselhárítását, folyóméterdíj, hétvégi és ünnepi felár nélkül, igény szerint, vízvezeték szerelő bevonásával. Szakszerű, tiszta munkavégzés, az esetek 95-97%-ban falbontás nélkül, reális árakon, az év minden napján.Tiszta munkavégzés, megbízhatóság - rejtett költségek nélkül! Ünnepnapokon is korrekt áron, gyorsan, jól! Hívjon most és választ kap minden kérdésére. A telefonbeszélgetés során a duguláselhárítással kapcsolatos részleteket Ön minden esetben megismeri, így semmilyen meglepetés nem érheti. Duguláselhárítás akár 1 órán belül, kedvező árakon, kiszállási díj nélkül, folyóméter díj nélkül, hétvégi felár nélkül, járulékos és rejtett költségek nélkül, kilenc év tapasztalatával, jó szakemberekkel. Hívjon most, megegyezünk. Megbízható duguláselhárítás árak. Korrekt árak és munkavégzés.

MEGBÍZHATÓ

DUGULÁSELHÁRÍTÁS 

HÉTVÉGÉN és ÜNNEPNAPOKON is!

 

 06-30-269-6689

 

Karbantartási Szerződés! 

Ha gyakran van dugulás a szennyvízhálózatban, akkor érdemes rendszeresen karbantartani, hogy megelőzzük a bajt. Kaphatók enzimes alapú lefolyótisztítók is, melyek szintén a zsíros lerakódások feloldásával tisztítanak. Ezek inkább megelőzésre használhatók, de a legbiztosabb módszer a karbantartási szerződés alapján elvégzett rendszeres tisztítás.